Po Augusto aikštę skraidė plastikiniai alaus bokalai, netrukus sutrypti pergalės šokius užsukusių vokiečių kojų.

Valandą susirūpinusiais veidais du milžiniškus ekranus stebėję didžiausio Saksonijos miesto gyventojai ir svečiai per akimirką atsipalaidavo pačioje pabaigoje, kai jau tiksint pridėtam antro kėlinio laikui po keitimo aikštėje pasirodęs Niclasas Fullkrugas pasiuntė kamuolį į šveicarų vartų tinklą.

Vokietija nelaimėjo paskutiniojo A grupės mačo Frankfurte, bet lygiąsias 1:1 ne tik vartininkas Manuelis Neueris vadino pergale – 7 taškus surinkę vokiečiai pirmą kartą nuo 2016 metų didžiajame turnyre laimėjo grupės varžybas.

Aštuntfinalyje jie stos prieš antrąją C grupės komandą, kuria teoriškai dar gali tapti bet kuri iš konkurenčių: Anglija (4 tšk.), Danija (2 tšk.), Slovėnija (2 tšk.) ar Serbija (1 tšk.).

O vienam savo 59-ą gimtadienį sekmadienį Leipcigo sirgalių zonoje šventusiam futbolo mėgėjui jau pakvipo finalu šalies sostinėje.

„Būsime Berlyne – duodu žodį. Visi palaiko vaikinus, turime komandos dvasią ir gerą trenerį. Labai gerą. Jis turi naują merginą, su kuria galėjo praleisti daugiau laiko – nereikėjo kiekvieną savaitgalį dirbti rungtynėse. Dėl to dabar ir sekasi“, – pusiau juokais, pusiau rimtai „Delfi“ dėstė Vokietijos aistruolis.

Kaip sako prancūzai, cherchez la femme. Juliano Nagelsmanno širdies reikalai jo tėvynėje buvo plačiai aptarinėjami praėjusiais metais, kadangi yra įsitikinusių, jog tai prisidėjo prie 36-erių specialisto atleidimo iš Miuncheno „Bayern“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją