Merkiant lietui Kelne Luiso De La Fuente auklėtiniai 4:1 (1:1) susitvarkė su Sakartvelo rinktine. Ketvirtfinalyje jie susikaus su čempionato šeimininke Vokietija. Mačas vyks liepos 5 d.

Ispanai čempionate yra vis dar nepralaimėję – grupių etape jie iškovojo visas tris pergales ir nepraleido nė vieno įvarčio.

Pirmasis pirmenybių įvartis į ispanų vartus krito nuo jų pačių. Mačo favoritai dominavo nuo pirmų minučių ir kamuolį kontroliavo ilgiau nei 90 proc. laiko, bet 18-ąją minutę į savus vartus įsimušė Robinas Le Normandas.

Visgi dar pirmajame kėlinyje pavyko išlyginti rezultatą, kai 39 min. pasižymėjo Rodri. Antrasis kėlinys jau priklausė Ispanijai.

51-ąją minutę ją į priekį išvedė galva pasižymėjęs Fabianas Ruizas. Tašką galiausiai padėjo Nico Williamso (75 min.) ir Dani Olmo (83 min.) tikslūs smūgiai.

Ispanijos dominavimą atspindi ir skaičiai – kamuolio kontrolė siekė net 75 proc., smūgių atlikta 35 prieš 4. Net 9 kartus Sakartvelo vartus gelbėjo vartininkas. Nugalėtojai kėlė 13 kampinių (kartvelai – 3).

Ispanai šiame mače atliko 794 perdavimus, o varžovai – viso labo 264.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)