Anglai paskutiniame C grupės mače 0:0 sužaidė su Slovėnija ir užėmė pirmąją vietą, surinkdami 5 taškus. Nepaisant teigiamo galutinio rezultato, anglų žaidimas grupių etape nebuvo įkvepiantis – rinktinė pelnė vos vieną įvartį ir dukart sužaidė lygiosiomis.

Po rungtynių su slovėnais anglų sirgaliai nušvilpė savo rinktinę ir paleido tuščius bokalus į trenerį Garry Southgate’ą.

„Svarbiausia, kad sirgaliai išliktų kartu su komanda. Suprantu, kodėl toks elgesys yra nukreiptas į mane ir tai yra geriau nei tai, jei toks elgesys būtų nukreiptas į komandą. Tačiau tai sukuria keistą aplinką darbui. Nemačiau nė vienos kitos komandos, kuri patektų į kitą etapą ir sulauktų panašaus elgesio. Aš su tuo galiu susitvarkyti, bet noriu, kad sirgaliai palaikytų žaidėjus“, – kalbėjo G. Southgate’as.

Anglų rinktinės puolėjas Harry Kane’as dar prieš šį susitikimą teigė, kad pasigenda pozityvumo iš žiniasklaidos, o ypač buvusių žaidėjų, kritikuojančių rinktinę.

Kameros taip pat užfiksavo, kaip sirgaliai keikė G. Southgate’ą.

„Per pastaruosius tris-keturis metus pavertėme Anglijos rinktinę tokia, kurią vėl smagu stebėti. Manau, kad žaidėjai tuo mėgavosi ir turime būti labai atsargūs, kad viskas taip ir liktų. Turime išlikti kartu ir išlaikyti tvirtą rūbinę. Tai kelia problemų komandai“, – pridėjo treneris.

Anglija aštuntfinalyje dar laukia savo varžovo – ja taps trečią vietą D, E arba F grupėje užėmusi komanda. Praėjusiame Europos futbolo čempionate Anglija nukeliavo iki finalo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją