Prieš tai nacionalinės komandos treneris Marco Rossi ir keli kiti rinktinės nariai aplankė B. Vargą ligoninėje, kur jam buvo atlikta lūžusio skruostikaulio ir akiduobės operacija.

29-erių metų Budapešto „Ferencvaros“ klubo snaiperis susižeidė per po standartinės situacijos įvykusį skausmingą susidūrimą su škotų vartininku Angusu Gunnu.

Po stipraus kontakto 74 min. B. Varga sukniubo ant vejos ir sukėlė didelį nerimą stadione – atrodė, kad jis kurį laiką buvo praradęs sąmonę.

Prie nukentėjusiojo atskubėjo gausus medikų būrys, pats futbolininkas po beveik 10 minučių trukusios pagalbos uždengtas antklodėmis ant neštuvų buvo išgabentas iš stadiono.

Laimei, viskas baigėsi pakankamai sėkmingai, o vengrai 90+10 min. netgi išplėšė ir gyvybiškai jiems svarbią pergalę 1:0, kai pasižymėjo greitos kontratakos smaigalyje atsidūręs Kevinas Csobothas, po pelnyto įvarčio iškėlęs į viršų savo komandos draugo marškinėlius.

Trečioje A grupės vietoje su 3 taškais (2:5) finišavę Vengrijos vyrai vis dar gali prasibrauti ir į turnyro aštuntfinalį. Jiems tereikia, kad, pavyzdžiui, trečiadienio vakarą F grupėje čekai nenugalėtų turkų, o Sakartvelas nepatiestų Portugalijos. Vengrams tiktų ir dar keletas scenarijų, bet čia paminėtas yra realiausias.