Buvusio Prancūzijos gynėjo Willy Sagnolio vadovaujami kartvelai paskutiniame grupės mače portugalus patiesė 2:0 ir žengė į aštuntfinalį, kuriame susikaus su Ispanija.

68-erių B. Ivanišvilis šią pergalę pavadinimo istorine ir teigė, kad skirs dar 10 mln. eurų žaidėjams ir visam rinktinės štabui, jeigu bus įveikti ispanai.

Politikas ir verslininkas savo turtus susikrovė Rusijoje, kurioje investavo į bankus, įvairius metalus ir kompiuterines technologijas.

„Sakartvelo svajonės“ įkūrėjas 2012 m. tapo ministru pirmininku. Poste jis išbuvo tik metus ir iš aktyvios politikos yra pasitraukęs, bet vis dar daro didelę įtaką partijai.

Dabar ji šalyje yra valdančioji ir neseniai susilaukė milžiniškos kritikos dėl priimto „užsienio agentų“ įstatymo, kuris iššaukė vienus didžiausių protestų šalies istorijoje.

Įdomu tai, kad ir dauguma rinktinės futbolininkų viešai pasisakė prieš partijos vykdomą veiklą.

B. Ivanišvilio turtas vertinamas 4,5 mlrd. eurų. Premiją rinktinei jis ketina išmokėti iš savo labdaros organizacijos fondo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją