18-ąją minutę pirmąjį rungtynių įvartį pelnė ir Angliją į priekį išvedė Harry Kane’as. Rezultatyviausias Anglijos rinktinės žaidėjas pasinaudojo puikiai sužaidusio Kyle’o Walkerio perdavimu ir užtikrintai nuginklavo Kasperį Schmeichelį.

Tiesa, tai danų visiškai nesutrikdė ir jie netrukus atsitiesė. 34-ąją minutę nuostabiu smūgiu iš maždaug 30 metrų rezultatą lygino Mortenas Hjulmandas.

Antrame kėlinyje abi komandos turėjo progų, tačiau gausiau atakavo danai, kurie ne kartą sutrikdė Jordaną Pickfordą galingais smūgiais iš toli, tačiau 3 taškų išplėšti nepavyko niekam.

Pirmajame ture anglai 1:0 patiesė Serbijos futbolininkus, o solidžiai rungtynes prieš Slovėniją pradėję danai turėjo tenkintis tašku – 1:1.

Anksčiau ketvirtadienį C grupėje į kovą stojo Slovėnijos ir Serbijos futbolininkai, kur pastarieji, po dramatiško Luka Jovičiaus įvarčio tiksint paskutinei minutei, išplėšė lygiąsias – 1:1.

Anglijos ir Danijos rinktinės paskutinį kartą susitiko dar svarbesnėmis aplinkybėmis – 2021 m. Europos čempionato pusfinalyje. Tąkart pratęsime 2:1 pergalę išplėšė Garetho Southgate’o auklėtiniai, o pergalingu įvarčiu pasižymėjo 11 m baudinį pataisęs Harry Kane’as.

Į aštuntfinalį žengs po dvi geriausias grupių komandas ir keturios iš šešių trečiąsias vietas užėmusiųjų.

Čempionato finalas numatytas liepos 14 dieną Berlyno Olimpiniame stadione.