Beje, šiame Europos čempionate jau net 18 įvarčių buvo įmušta smūgiuojant galva – daugiau nei bet kuriose ankstesnėse pirmenybėse.

Čekai A grupėje užėmė pirmą vietą, iškovoję dvi pergales ir patyrę vieną nesėkmę. Čekijos ekipa surinko 6 taškus, 1:4 pralaimėjusi Rusijai, 2:1 laimėjusi prieš Graikiją ir 1:0 įveikusi Lenkiją.

Tuo tarpu B grupėje Portugalija liko antra, nors taip pat surinko 6 taškus. Portugalai 0:1 pralaimėjo vokiečiams, bet vėliau 3:2 nugalėjo danus ir 2:1 - olandus.

1996 metų Senojo žemyno pirmenybių ketvirtfinalyje čekai kaip tik eliminavo portugalus 1:0 ir vėliau iškovojo varžybų sidabro medalius. 2004-ų Europos čempionato grupių varžybose portugalai 3:1 įveikė čekus.

Prieš Čekijos ir Portugalijos rinktinių mačą Varšuvos nacionaliniame stadione buvo uždarytas slankiojantis stogas. Taip padaryta dėl to, kad rungtynių metu laukiama gana gausaus lietaus, informavo BBC.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (360)