Tuo metu nevaldomas J. Bianchi automobilis rėžėsi į atbulomis važiavusį traktorių. Smūgis buvo toks stiprus, kad traktoriaus lynas neišlaikė tempiamo „Sauber“ automobilio ir šis nukrito ant žemės.

„Formulės-1“ lenktynės Japonijoje buvo sustabdytos iki finišo likus 9 ratams, kai J. Bianchi patyrė avariją tame pačiame posūkyje, kuriame prieš ratą savo automobilį sudaužė ir „Sauber“ atstovas Adrianas Sutilas.

Iš šlapios trasos išslydęs 25-erių metų prancūzas „Marussia“ šonu trenkėsi į traktorių, kuris buvo atvažiavęs išvežti A. Sutilo automobilio.

J. Bianchi patyrė sunkią galvos traumą, neteko sąmonės ir buvo operuotas. Šiuo metu jis laikomas intensyvios priežiūros palatoje, jo būklė – kritinė.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)