Andriaus Skerlos auklėtiniai stipresni buvo 3:1 (1:1).

Po šios pergalės „Hegelmann“ atsilikimą nuo „Žalgirio“ sumažino iki 13 taškų. Vilniečiai yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis daugiau.

Šeimininkai į priekį išsiveržė 22-ąją minutę, kai po perdavimo iš kairiojo atakos krašto kamuolį į vartus iš arti pasiuntė Patrickas Popescu.

41-ąją minutę rezultatą išlygino Liviu Antalis, bet vėliau krito tik šeimininkų įvarčiai.

70 min. „Hegelmann“ vėl išsiveržė į priekį, kai puikiu smūgiu kaire koja iš dešinio krašto kamuolį į vartus nuo skersinio pasiuntė K. Upstas. Prabėgus vos trims minutėms po kampinio galva tiksliai smūgiavo V. Armalas ir padėjo tašką susitikime.

Kitame susitikime Telšių „Džiugas“ namuose 1:0 (0:0) nugalėjo į paskutinę vietą nusileidusią Marijampolės „Sūduvą“.

Esminis mačo momentas įvyko 71-ąją minutę. Po keitimo aikštėje pasirodęs Christianas Bella išprovokavo Žygimanto Baltrūno pražangą baudos aikštelėje, o po VAR peržiūros gynėjui buvo skirta raudona kortelė. Po 5 minučių prie 11 metrų atžymos stojo N. Noordanusas, kuris savo šansu pasinaudojo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją