Mikelio Artetos auklėtiniai, net ir būdami daugumoje, sugebėjo išleisti pergalę iš savo rankų prieš „Fulham“ – 2:2 (0:1).

Jau 1 minutę svečius į priekį išvedė Andreasas Pereira, tačiau antrojo kėlinio viduryje, 70 min., Bukayo Saka realizavo 11 metrų baudinį, o 72 min. Eddie Nketiah kontroversiškoje situacijoje (vienam nukentėjusiam varžovų žaidėjui gulint baudos aikštelėje) ir persvėrė rezultatą Kanonierių naudai.

83 min. „Fulham“ gynėjas Calvinas Bassey užsidirbo antrą geltoną kortelę ir paliko saviškius mažumoje, bet 87 min. po pakelto kampinio pasižymėjo ir lygiąsias išplėšė Joao Palhinha.

Dramos netrūko ir „Old Trafford“ stadione, kur 0:2 atsilikę „Manchester United“ futbolininkai pademonstravo kovotojų charakterį ir didvyriškai atsitiesę šventė pergalę 3:2 (1:2) prieš „Nottingham Forest“.

Raudoniesiems Velniams dar 3 taškus atnešė Christiano Erikseno (17 min.), Casemiro (52 min.) ir Bruno Fernandeso (76 min. iš 11 metrų baudinio) tikslūs smūgiai.

Atvykėlių iš Notingamo, kurie nuo 67 min. liko be pašalinto gynėjo Joe Worrallo, gretose pasižymėjo Taiwo Awoniyi (2 min.) ir Willy Boly (4 min.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją