„Dauguma jau yra rinktinėje ne pirmą kartą, tikrai yra apsiuostę. Vieni kitų pasiilgę, turime daug, apie ką šnekėti. Pirmos dienos tikrai smagios, bet kimbame ir į darbus“, – kalbėjo futbolininkas.

Jis taip pat pasidžiaugė, jog šiemet net keli Lietuvos futbolininkai su savo klubais pateko į UEFA Europos Konferencijų lygos pagrindinį etapą, o tai gali turėti teigiamos įtakos ir rinktinės pasirodymams.

„Labai džiugu dėl visų lietuvių, žaidžiančių Konferencijų lygoje, kol kas tikrai sėkmingi metai Lietuvos futbolininkams užsienyje. Tai yra tarptautinės rungtynės, patirtis prieš stiprius varžovus. Džiugu, kad komandoms pavyksta pasiekti savo tikslus ir nuo to ruduo dabar bus tik dar įdomesnis.

Turėsime daug rungtynių, laukia didelis tempas, tačiau kaip žaidėjas – tu to ir nori. Tikiu, kad rinktinei tai tik pridės kokybės“, – dėstė J. Lasickas.

Jis taip pat prisiminė ir visai neseną kontrolinę akistatą su penktadienio varžovu ir teigė, kad rinktinė sau turi kelti vienintelį tikslą – iškovoti pergalę.

„Su varžovu teko susitikti dar ne taip seniai, tai yra pietietiška komanda, kuri žaidžia technišką futbolą, bet manau, kad tikrai esame pajėgūs juos įveikti ir tai yra vienintelis tikslas, kitokio tikslo būti ir negali.

Lietuvos futbolininkai

Tai bus geras mūsų pajėgumo patikrinimas ir tokio jau ilgalaikio mūsų darbo su šiuo štabu pamatymas, nes norisi turėti apčiuopiamą rezultatą, tą ir stengsimės parodyti rungtynėse su Kipru“, – vylėsi žaidėjas.

Paminėjo futbolininkas ir tą faktą, jog paskutinėmis dienomis prieš rungtynes vis iškyla klausimas dėl Dariaus ir Girėno stadiono kokybės.

„Nori ar nenori, bet ta informacija pasiekia, matome tas nuotraukas, bet pasitikime. Mes turime daryti savo darbą, išeisime ir žaisime aikštėje, kokia ji bebūtų. Malonu, kad turime stadioną, bet norėtųsi, kad būtų ne tik stadionas, bet ir veja teisinga. Tikiuosi, kad aikštę sutvarkyti pavyks ir mes ten galėsime pademonstruoti gerą žaidimą“, – sakė J. Lasickas.