Niko Kovačo auklėtiniai namie 6:0 sutalžė „Wolfsburg“. Du įvarčius pelnė Robertas Lewandowskis, po vieną – Joshua Kimmichas, Thomasas Mulleris, Jamesas Rodriguezas ir Serge'as Gnabry.

Pergalė tokiu dideliu skirtumu leido bavarams pakilti į pirmąją turnyrinės lentelės vietą. Dėl geresnio įvarčių santykio jie aplenkė Dortmundo „Borussia“ ekipą, kuri šeštadienį taip pat iškovojo pergalę.

„Borussia“ namie 3:1 nugalėjo „Stuttgart“. Nugalėtojams įvarčius pelnė Marco Reusas, Paco Alcaceras ir Christianas Pulisicas.

„Bayern“ ir „Borussia“ komandos po 25 turų yra surinkusios po 57 taškus. Pirmosios įvarčių santykis yra +35, o antrosios – +33.

Kitose rungtynėse „Freiburg“ 2:1 nugalėjo Berlyno „Hertha“ ekipą, „Leipzig“ 0:0 sužaidė su „Augsburg“, o Monchengladbacho „Borussia“ 1:0 įrodė pranašumą prieš „Mainz“.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją