Aikštėje pasižymėjo išskirtinai abiejų komandų legionieriai. „Bayer“ klubas pirmavo po 22-ą min. meksikiečio Chicharito (Javiero Hernandezo) realizuoto 11 metrų baudinio. 31-ą min. „Werder“ ekipos argentinietis Santiago Garcia išlygino rezultatą. 42-ą min. Claudio PizarroPeru persvėrė santykį svečių naudai 1:2, o 11 metrų baudinys buvo skirtas už brazilo Wendellio paskutinės vilties pražangą. Brazilas buvo išvytas iš aikštės. 56-ą min. traumą patyrė Chicarito ir mažumoje žaidę Leverkūzeno futbolininkai praleido trečią įvartį. Jį 82-ą min. įmušė austras Florian Grillitschas.

Vėliau prasidėjusiame mače jėgas tarpusavyje išbandė „VfB Stuttgart“ ir Dortmundo „Borussia“ ekipos. Svečiai iš Dortmundo jau 5-ą min. pirmavo 1:0 po Marco Reuso smūgio, bet 21-ą min. Lukasas Ruppas sugrąžino pusiausvyrą 1:1. 31-ą min. Pierre'as-Emerickas Aubameyangas iš Gabono persvėrė rezultatą „Borussia“ ekipos naudai 2:1. Rungtynių pabaigoje, 89-ą min., Dortmundo futbolininkai atsigynė nuo varžovų šturmo, surengė kontrataką ir armėnas Henrikas Mchitarianas po P.-E. Aubameyango reido per visą aikštę ir puikaus perdavimo padėjo tašką šioje dvikovoje - 3:1. „Borussia“ - taip pat turnyro pusfinalyje.

Vokietijos „DFB Pokal“ rezultatai:

Leverkūzeno „Bayer“ 1 - 3 Brėmeno „Werder“***

22' Chicharito [1 - 0] (iš 11 metrų baudinio)
31' Santiago Garcia [1 - 1]
42' Claudio Pizarro [1 - 2] (iš 11 metrų baudinio)
82' Florian Grillitsch [1 - 3]

41' Wendell („Bayer“) - raudona kortelė

„VfB Stuttgart“ 1 - 3 Dortmundo „Borussia“***.

5' Marco Reus [0 - 1]
21' Lukas Rupp [1 - 1]
31' Pierre-Emerick Aubameyang [1 - 2]
89' Henrik Mchitarian [1 - 3]

*** - pateko į pusfinalį

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)