„Kai atstovauji „Real“ klubui, tai svarbios yra kiekvienos rungtynės. Neturi reikšmės ar tai yra Čempionų lyga, „Primera“ ar Ispanijos taurės turnyras. Kiekvienose rungtynėse aš stengiuosi padėti komandai laimėti. Mano užduotis - visada gerai atlikti savo darbą. Ir nesvarbu, kokios tai rungtynės ar turnyras. (...) Mes turime atlikti savo darbą ir nugalėti, pademonstruodami savo firminį futbolą kovodami su gera komandą, kurią palaikys fanai. Aš sutinku su tuo, ką pasakė Lucianas Spaletti (AS „Roma“ treneris - DELFI): abiejų komandų galimybės laimėti dabar - 50 prieš 50. Pažiūrėsime, kas vyks aikštėje“, - rašoma UEFA.com.

C. Ronaldo buvo paklaustas apie santykius Madrido komandos viduje.

„Aš ir „Manchester United“ klube nebuvau Ryano Giggso, Rio Ferdinando ir Paulo Scoleso draugas. O komanda buvo puiki ir mes laimėjome Čempionų lygą. Neisiu vakarieniauti su Garethu Bale'u ir Karimu Benzema. Bet tai nesvarbu. Svarbu, ką tu darai futbolo aikštėje“, - portugalo žodžius cituoja UEFA.com.

Tačiau netrukus „Real“ klubo žvaigždę suerzino žurnalisto klausimas apie puolėjo rezultatyvumą rungtynėse išvykose.

„Kas daugiau už mane įmušė įvarčių išvykose, kai žaidžiu Ispanijos čempionate? Pasakykite man tokį žaidėją, kuris įmušė daugiau? Nėra atsakymo? „O'kay“. Ačiū“, - pasakė C. Ronaldo ir išėjo iš spaudos konferencijos.

Pasak BBC, C. Ronaldo nepelno įvarčių „Real“ klubui svečiuose nuo lapkričio 29-os dienos. Iš viso šį sezoną portugalas yra įmušęs 32 įvarčius.

Rungtynės AS „Roma“ - „Real“ prasidės Italijos sostinėje 21.45 val. Lietuvos laiku. Kitame trečiadienio susitikime jėgas išmėgins „Gent“ (Belgija) ir „Wolfsburg“ (Vokietija) komandos. Jų pradžia taip pat 21.45 val.

UEFA Čempionų lygos aštuntfinaliai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)