Kijevo „Dinamo“ trečiadienį išvykoje pralaimėjo Barselonos komandai 1:2, tačiau svečiams tai – labai geras rezultatas, turint galvoje, kad į Katalonijos sostinę neišvyko 11 koronavirusu susirgusių pagrindinės sudėties žaidėjų, įskaitant ir du vartininkus – Denisą Boiko ir Georgijų Buščaną.

Dėl šios priežasties paraiškoje atsidūrė net trys vartininkai, kuriems dar nėra net 20 metų, o aikštėje Kijevo ekipos vartus saugojęs 18-metis Ruslanas Neščeretas įvykdė žygdarbį.


Po rungtynių kalbėjęs, kad pateko į pasaką, R. Neščeretas savo debiutą Čempionų lygoje papuošė savo tvirtovę nuo įvarčio apsaugodamas 12 kartų. Tai geriausias toks statistinis rodiklis nuo 2013 metų.

Įspūdingi varžovų smūgiai galėjo virsti gražiausių įvarčių rinkinio vertais epizodais, tačiau jaunasis vartininkas žaidė užtikrintai ir vertė už galvos griebtis L. Messi, Ousmane'ą Dembele, Ansu Fati, Pedri.

R. Neščeretas buvo paskelbtas geriausiu rungtynių žaidėju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)