Titulą ginantys argentiniečiai iki paskutinių akimirkų kovojo su Ekvadoru – pagrindinis mačo laikas baigėsi 1:1. „Copa America“ turnyras išsiskiria tuo, kad čia nėra žaidžiami pratęsimai, todėl komandos keliavo prie 11 m baudinių žymos. Pratęsimas, jeigu prireiks, bus žaidžiamas tik finale, kuris liepos 15 d. vyks Majamyje.

Čia tikslesnė buvo Argentina, seriją laimėjusi 4:2.

Pirmasis mušęs L. Messi klydo, bet Argentiną į pergalę ištempė nuostabiai žaidęs vartininkas Emi Martinezas, atmušęs pirmus du varžovų bandymus.

Čempionai pirmavo didžiąją mačo dalį, kai 35-ąją minutę juos į priekį išvedė Lisandro Martinezas. Vis tik jau per teisėjo pridėtą antrojo kėlinio laiką rezultatą išlygino Kevinas Rodriguezas.

Pusfinalyje argentiniečiai žais su Kanados ir Venesuelos poros nugalėtoja. Kitų ketvirtfinalių poros – Urugvajus ir Brazilija, Kolumbija ir Panama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją