Svarbią pergalę Rusijos sostinėje galėjo iškovoti AS „Roma“ futbolininkai, kurie pirmavo po 43 min. Francesco Totti puikiu baudos smūgiu pelnyto įvarčio, tačiau 93 min. Vasilijus Berezuckis CSKA išplėšė lygiąsias – 1:1 (0:1).

Romiečiai ir maskviečiai dabar turi po 5 taškus ir dalinasi antrą vietą. Iš jos juos dar gali išstumti ir „Manchester City“ (2 tšk.) komanda, kuri antradienį namuose priima Miuncheno „Bayern“ (12 tšk.), o po dviejų savaičių vyks į Romą.

Anglijos „Premier“ lygos čempionams gresia su UEFA Čempionų lygos turnyru atsisveikinti jau po pirmo etapo trečią kartą per paskutinius ketverius metus.

H grupėje toliau nesiseka stipriausiai Baltarusijos komandai Borisovo BATE (3 tšk.), kuris savo aikštėje 0:3 (0:0) nusileido lyderiui FC „Porto“.

Svečiams po įvartį antrame kėlinyje įmušė Hectoras Herrera, Jacksonas Martinezas ir Cristianas Tello Herrera.

Rungtynės:

E grupė

Maskvos CSKA 1 – 1 AS „Roma“
43' [0 – 1] Francesco Totti
90+3' [1 – 1] Vasilij Berezucki

H grupė

Borisovo BATE 0 – 3 FC „Porto“
56' [0 – 1] Hector Herrera
65' [0 – 2] Jackson Martinez
89' [0 – 3] Cristian Tello Herrera

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)