Evaldas Razulis nebuvo registruotas mačui, o visą susitikimą žaidęs F. Černychas pasižymėjo 52-ą minutę, įmušęs jau dešimtą savo įvartį šį sezoną.

Iki Lietuvos rinktinės puolėjo įvarčio šeimininkai po tikslių Csabos Horvatho (32 min.) ir Kamilo Wilczeko (47 min. iš 11 m baudinio) smūgių pirmavo 2:0.

Vėliau Miroslavas Božokas (54 min.) išlygino rezultatą, o pergalingą įvartį į šeimininkų vartus įmušė Shpetimas Hasanis (79 min.).

Šešiolikos ekipų turnyre pirmauja PoznanėsLech“ (30 tšk.) futbolininkai, lenkiantys čempionės titulą ginančią Varšuvos „Legia“ (28 tšk.) komandą ir Balstogės „Jagiellonia“ (26 tšk.) ekipą.

Vartininko Vytauto Černiausko atstovaujama Kelcų „Korona“ (20 tšk.) ekipa užima keturioliktą vietą, o Belchatuvo GKS (17 taškų) klubas su vartininku Emilijumi Zubu - penkioliktas.

Pirmas M. Kalono įvartis šio sezono Latvijos pirmenybėse

Pirmą įvartį 2015 metų sezono Latvijos futbolo pirmenybėse įmušė Mindaugas Kalonas, o jo atstovaujamas šalies vicečempionas Rygos „Skonto“ klubas paskutinėse VI turo rungtynėse namuose 4:1 (2:0) nugalėjo šeštoje pozicijoje esančią Daugpilio „BFC Daugavpils“ (8 tšk.) ekipą ir su 11 taškų pakilo į trečią vietą.

Visą susitikimą žaidęs lietuvis pasižymėjo 66-ą minutę, padidinęs šeimininkų persvarą iki 3:0.

Kitus tris įvarčius į svečių vartus įmušė Vladislavas Gutkovskis (32, 42 ir 74 min.), o varžovų gretose įvarčiu pasižymėjo Yoro Ly (90+1 min.).

Aštuonių komandų turnyre pirmauja „Liepaja“ (14 tšk.) komanda, o šalies čempionas „Ventspils“ (12 tšk.) klubas su Simonu Pauliumi - antras.