Atkaklus ir permainingas susitikimas baigėsi kovingomis lygiosiomis 1:1 (1:0), taigi šį sezoną beliko dvi taškų dar nepraradusios komandos – čempionas „Manchester City“ ir „Liverpool“.

Pirmojo kėlinio pabaigoje, 38 minutę, „Arsenal“ futbolininkai išsiveržė į priekį, kai po Bukayo Saka perdavimo varžovų vartininką techniškai permetė Kai’us Havertzas.

Tačiau iškart po ilgosios pertraukos, 49 min., šeimininkai liko mažumoje, nes kvailai antrą geltoną kortelę, automatiškai virtusia raudona, užsidirbo Declanas Rice’as, trukdęs svečiams išsispirti kamuolį po savo paties pražangos ir dar net pats gavęs per kojas.

Atvykėliai iš Braitono tuo pakankamai greitai pasinaudojo ir jau 58 min. išlygino rezultatą, kai tikslus buvo pakartotiniu smūgiu Davidą Rayą nuginklavęs Joao Pedro.

Abi ekipos po trijų turų turi po 7 taškus.

Savo ruožtu „Manchester City“ svečiuose 3:1 (1:1) susitvarkė su Londono „West Ham United“ futbolininkais.

Visus tris įvarčius mančesteriečiams pelnė galingai sezoną pradėjęs Erlingas Haalandas (10, 30 ir 83 min.), pasižymėjęs antruoju iš eilės „hat-tricku“.

O vienintelį kartą kamuolys „Man City“ vartų tinkle atsidūrė po 19 min. gynėją Rubeną Diasą ištikusios nelaimės ir netyčinio smūgio į savo vartus.