Susitikimas prasidėjo pagal aikštės šeimininkų scenarijų – Donatas Kazlauskas perdavimu iš krašto surado Ovidijų Verbicką ir pastarasis pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

34-ąją minutę po Pauliaus Golubicko smūgio kamuolys atsimušė į Mathiasą Oyewusi ir įskriejo įvartus. Šis epizodas leido vilniečiams padvigubinti persvarą 2:0.

Vaizdas aikštėje antrajame kėlinyje nepasikeitė – vilniečiai ir toliau kontroliavo kamuolį bei kūrė progas. Vieną jų 61-ąją minutę įvarčiu po M. Oyewusi perdavimo pavertė Donatas Kazlauskas.

Vos po kelių akimirkų į telšiškių vartus krito jau ketvirtasis įvartis – šįkart žalgirio atakuojantys futbolininkai apsikeitė vaidmenimis ir po D. Kazlausko perdavimo pasižymėjo M. Oyewusi.

Pačioje rungtynių pabaigoje rezultatą sušvelnino telšiškiai. Reidą atliko ir puikų smūgį į tolimąjį vartų kampą atliko Motiejus Burba rezultatas tapo 4:1.

Iškovoję pergalę vilniečiai su 62 taškais vis dar yra antroje vietoje, o „Džiugas“ sąskaitoje turi 20 taškų ir žengia – devintas.

Panevėžyje sekmadienį vakare šeimininkai 2:0 (1:0) nugalėjo svečius iš Gargždų: tai reiškia, jog „Banga“ iš Gino Lettieri kariaunos šiame sezone neatėmė nė vieno taško.

Pirmąją gerą galimybę pasižymėti turėjo namų ekipos futbolininkai – 15-ąją minutę Markas Beneta kamuolį pasiuntė Sebastianui Rinconui, pastarasis smūgiavo šalia vartų, kiek vėliau po Karolio Toleikio perdavimo smūgiu į vartininką atsakė ir Ignas Venckus.

Sužaidus kiek mažiau nei pusvalandį svečiai prasižengė savo baudos aikštelėje, šią klaidą įvarčiu nuo 11 metrų atžymos pavertė S. Rinconas.

Nors pirmoje susitikimo pusėje svečiai šaudė šalia vartų, antrąjį kėlinį gargždiškiai pradėjo pavojingu bandymu, tačiau Pijaus Srėbaliaus šūvis buvo blokuotas. Laikui einant komandos daug progų nesusikūrė, 75-ąją minutę iš toli smūgiuoti pabandė Mantas Petrikas, tačiau Vytautui Černiauskui problemų tai nesukėlė.

Puikiu debiutu išsiskyrė „Panevėžio“ naujokas Nika Kačarava – po keitimo pasirodęs puolėjas cos per kelias minutes išprovokavo Carloso Eduardo pražangą baudos aikštelėje bei pats realizavo baudinį.

Po pergalės „Panevėžys“ su 68 taškais rikiuojasi pirmas, savo ruožtu „Banga“ savo sąskaitoje turi 27 taškus bei žengia 7-oje „Optibet A lygos“ pozicijoje.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją