Šiuose čempionatuose, kaip ir naujojoje Čempionų lygoje, visos komandos varžysis vienoje lygos fazėje. Europos lygoje, kiekviena iš 36 komandų susigrums su 8 skirtingais varžovais, o Konferencijų lygoje 36 komandos yra padalintos į 6 dalis, tad turės po 6 skirtingus varžovus.

Ketvirtadienį lygiosiomis 0:0 su „Panevėžiu“ sužaidusi, bet bendru rezultatu 3:0 triumfavusi Osvesterio „New Saints“ komanda lygos fazėje rungtyniaus prieš „Fiorentina“, „Djurgaarden“, „Astana“, Dublino „Shamrock Rovers“, Serata-Galbenės „Petrocub“ ir Minsko „Dinamo“.

Gynėjo Kipro Kažukolovo atstovaujama „Astana“ susitiks su įprastu Anglijos „Premier“ lygos grandu Londono „Chelsea“ klubu, vėliau jos kelyje stos Nikosijos APOEL, Gimarainso „Vitorija“, „The New Saints“, Bačka Topolos TSC ir „Pafos“ kolektyvai.

Tuo metu slovėnų „Celje“, kurią pakilęs nuo atsarginių žaidėjų suolo ir dubliu pasižymėjęs į pagrindines varžybas išvedė puolėjas Armandas Kučys, kausis su Stambulo „Bašakšehir“, tuo pačiu „The New Saints“, Balstogės „Jagiellonia“, Sevilijos „Real Betis“, „Vitoria“ ir „Pafos“.

Kiekviena komanda buvo ištraukta įprastu fizinių kamuoliukų būdų, o tada jiems varžovus paskyrė speciali kompiuterinė įranga, kurią sukūrė kompanija „AE Live“, su kuria UEFA pradėjo bendradarbiauti praėjusiais metais.

Įranga pasirūpina, kad nebūtų jokių susikirtimų, kad visiems užtektų ir nebūtų per daug varžovų, kad joks klubas nesusitiktų su klubu iš tos pačios šalies ir visi 8 varžovai būtų iš skirtingų asociacijų.

Viso to rezultatas penktadienį, buvo štai tokie burtai. Galutiniai rungtynių tvarkaraščiai turėtų būti paskelbti vėliau.

UEFA Europos lygos burtai:

Konferencijų lygos burtai: