Šeimininkus į priekį jau 6-ąją minutę išvedė Nicolo Cambiaghi, o po to rungtynes ištiko visiškas štilis. Tai pasikeitė tik 60-ą minutę, kai rezultatą išlygino „Torino“ puolėjas Duvanas Zapata.

74-ą minutę įvartį mušė nuo suolo pakilęs Matteo Cancellieri ir „Empoli“ vėl buvo priekyje. Per pirmąją teisėjo pridėtą minutę rezultatą darkart lygino kolumbietis D. Zapata ir atrodė, jog komandoms teks išsiskirti taikiai, po trijų minučių pergalingą įvartį šeimininkams pelnė M‘Baye Niangas, o G. Gineičio komandai teko važiuoti namo tuščiomis.

„Empoli“ laimėjo nepaisant to, jog atliko vos 4 smūgius, o vartų plotą pasiekė 3 iš jų – juos visus praleido „Torino“ vartus gynęs Vanja Milinkovičius-Savičius. Tuo metu Turino futbolininkai atliko 19 smūgių, tačiau tik 5 skriejo į vartų plotą.

Sostinės derbyje pergalę pasiekė Olimpiniame stadione šeimininkavę „AS Roma“ futbolininkai, kurie 1:0 palaužė „Lazio“ komandą.

Pergalingą įvartį 42-ą rungtynių minutę po kampinio galva mušė vidurio gynėjas Gianluca Mancini. Nugalėtojai „AS Roma“ futbolininkai su 55 taškais žengia 5-i, „Lazio“ klubas šiuo metu 7-tas turnyro lentelėje su 46 taškais sąskaitoje.

„AC Milan“ namuose pasiekė triuškinančią 3:0 pergalę prieš „US Lecce“ klubą.

San Siro“ šeimininkai į priekį išsiveržė 6-ą minutę, kai kamuolį į vartus pasiuntė amerikietis Christianas Pulisičius. 20-ą minutę skirtumą padvigubino Olivier Giroud, o prieš pat ilgąją pertrauką svečių vidurio puolėjui Nikola Krstovičiui parodyta raudona kortelė.

Dešimtyje likę „US Lecce“ futbolininkai stebuklo sukurti nepajėgė, o atskirtį 57-ąją minutę dar labiau padidino Portugalijos žvaigždė Rafaelis Leao.

„AC Milan“ po šio laimėjimo turi 68 taškus sąskaitoje ir išlieka 2-oje „Serie A“ turnyro lentelės vietoje, 11 taškų atsilieka nuo tam pačiam miestui atstovaujančios „Inter“ komandos. „US Lecce“ su 29 taškais – 13-oje vietoje.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją