Titulą gynusiems „Real“ futbolininkams nepavyko antrus metus iš eilės patekti į finalą ir pabandyti tapti pirmąja komanda istorijoje, triumfavusia du sezonus iš eilės.

Šeimininkai sėkmingai pradėjo dvikovą ir po Jameso Rodriguezo uždirbo 11 metrų baudinio Cristiano Ronaldo 23 minutę išvedė juos į priekį – 1:0. Toks rezultatas būtų tenkinęs Carlo Ancelotti auklėtinius, tačiau antro kėlinio pradžioje, 57 min., Alvaro Morata po sumaišties baudos aikštelėje smūgiu nuo žemės nuginklavo Ikerą Casillasą ir įstūmė „Real“ į nepavydėtiną situaciją, iš kurios Ispanijos grandai išeities taip ir neberado.

Po 12 metų pertraukos į UEFA Čempionų lygos finalą grįžtantis „Juventus“ jame susikaus su FC „Barcelona“, kuri bendru rezultatu 5:3 (3:0, 2:3) eliminavo Miuncheno „Bayern“ ekipą.

Rungtynės:

Madrido „Real“ 1 – 1 Turino „Juventus“ (pirmas mačas – 1:2)
23' [1 – 0] Cristiano Ronaldo (11 m)
57' [1 – 1] Alvaro Morata

Statistika:

Įvarčiai: „Real“ – „Juventus“ 1 – 1;

Kamuolio kontrolė: 53 proc – 47 proc.;

Smūgiai į vartų plotą: 5 – 4;

Smūgiai šalia vartų: 14 – 3;

Blokuoti smūgiai: 3 – 1;

Atremti smūgiai: 3 – 4;

Nuošalės: 0 – 5;

Kampiniai: 8 – 6;

Pražangos: 11 – 7;

Geltonos kortelės: 2 – 2.

Rungtynių eiga:

2014-2015 m. sezono UEFA Čempionų lygos nugalėtojas paaiškės birželio 6-tą dieną Berlyno Olimpiniame stadione.

Primename, kad čempionų titulą gina Madrido „Real“ futbolininkai, kurie praėjusiais metais finale Lisabonoje po pratęsimo 4:1 pranoko „Atletico“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (437)