Aikštės šeimininkai aktyviau pradėjo rungtynes – Artiomas Ščedras atliko aštrų perdavimą į baudos aikštelę, po kurio padirbėti teko telšiškių gynėjams, o vėliau standartinės padėties metu galva smūgiavo Hugo Figueredo.

17 minutę labai pavojingai greta virpsto smūgiavo Dominykas Kubilinskas, o po kelių akimirkų pabandė laimę ir smūgiu galva.

Kėlinio viduryje iš toli pavojingai pyktelėjo Leifas Estevezas.

Antrosios susitikimo dalies pradžioje telšiškių vartininko budrumą patikrino Michaelas Thuique’as. Jau po kelių minučių išpuoliu atsakė ir „Džiugas“, bet L. Estevezas į vartus nepataikė.

78 min. telšiškių gynybą pramušė kauniečiai – po Klaudijaus Upsto perdavimo kamuolį į vartų tinklą pasiuntė ir žiūrovus iš savų vietų pakėlė Esmilis Kaušinis.

Per likusį rungtynių laiką svečiai dar bandė gelbėtis, tačiau kauniečių vartininkas Arijus Bražinskas daug darbo neturėjo ir išlaikė vartus „sausus“.

Pirmąją pergalę Raudondvario stadione iškovoję „Hegelmann“ futbolininkai turi 60 taškų ir toliau užtikrintai žengia antri, o „Džiugas“ su 32 taškais – aštunti.

32-asis turas finišavo atkaklia akistata Marijampolėje. Vietos „Sūduva“ bei Vilniaus rajono „TransInvest“ pasidalino po tašką – 0:0 (0:0).

Pirmame kėlinyje aikštėje buvo daug kovos, komandos grėsmingų epizodų gausa neišsiskyrė. Po Henrique Devenso smūgio Giedrius Zenkevičius, tačiau šis atsimušė nuo skersinio ir atšoko greta vartų linijos.

Darbo turėjo „TransInvest“ ekipos vartininkas Stefanas Čupičius: serbas atrėmė Motiejaus Burbos bei Henry Uzochukwu bandymus.

Po pertraukos komandos toliau skyrė nemažą dėmesį gynybai bei atkarpomis perimdavo iniciatyvą. Aktyviai žaidusio Chidera Henry Nwoga iš toli spirtą kamuolį sugavo G. Zenkevičius, sykį sėkmingai arti savo vartų sužaidė Tautvydas Burdzilauskas.

Marijampolės ekipa mačo pabaigoje buvo aktyvesnė, tačiau svečiai blokavo kelias atakas, o vartų sargas S. Čupičius nuslopino porą oponentų bandymų smūgiuoti galva.

Po 32-ojo turo abi komandos savo kraityje turi po 33 taškus bei užima 8-ąją bei 9-ąją pozicijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją