Namų ekipa rungtynes pradėjo aštriai – perdavimo iš Artiomo Radčenkos sulaukęs Henrique Devensas tikslo nepasiekė. Visgi puolėjas iš Brazilijos pasižymėjo 9-ąją minutę, kai po Arvydo Novikovo perdavimo, pavykus išsivaduoti iš varžovo gniaužtų, kamuolį siuntė į vartų tinklą.

Ryonosuke Ohori rezultatą dvigubino 21 min., kai suklaidino keletą varžovų bei įsiveržęs į baudos aikštelę nuginklavo Arijų Bražinską, kiek vėliau A. Radčenka drebino vartų konstrukciją. Pačioje kėlinio pabaigoje po Leo Ribeiro perdavimo pasižymėti galėjo Matas Vareika, jo šūvis skriejo virš vartų.

Antrosios susitikimo pusės starte „TransInvest“ ekipą nuo M. Vareikos bandymo galva apgynė Stefanas Čupičius. Visgi futbolininkas pasižymėjo 50 min., kai greita ataka virto taikliu smūgiu į tolimąjį vartų kampą. 62 min. taikliu šūviu atsakė dublį pelnęs R. Ohori – po Guilherme Pireso perdavimo kamuolys dar sykį atsidūrė vartuose.

71 min. svečiai pasižymėjo dar kartą, kai geroje situacijoje kamuolio sulaukęs L. Ribeiro neklydo, vėliau po Lazaro Kojičiaus smūgio bei rikošeto S. Čupičius apsigynė, M. Thuiqo šūvis per save skriejo visiškai šalia stačiakampio, tuo tarpu A. Bražinskas apsigynė nuo Carloso Eduardo šūvio.

M. Stankevičiaus kariauna po sužaisto 33-iojo turo su 36 taškais pakilo iki 5-osios turnyro lentelės pozicijos, savo ruožtu, o Andriaus Skerlos auklėtiniai su 60 taškų rikiuojasi antri.

Dariaus ir Girėno stadione neseniai „FPRO LFF taurės“ turnyro trofėjų kėlę Gargždų „Bangos“ futbolininkai iškovojo dar vieną tašką dvikovoje su „Kauno Žalgiriu“. Komandos trečią kartą šiame sezone sužaidė lygiosiomis rezultatu 1:1 (1:1).

Aikštės šeimininkai jau nuo pat susitikimo pradžios buvo aktyvūs, o tai atsipirko 6 min. – po puikaus Aldayro Hernandezo perdavimo tiksliu smūgiu pasižymėjo Oyinlola Kayode.

Kėlinio viduryje persvarą padvigubinti galėjo ne tik greta virpsto pykštelėję Antonas Fase ir Fiodoras Černychas, bet ir į vartininką Mantą Bertašių smūgiavęs Nidas Vosylius.

32 min. pusiausvyrą atstatė gargždiškiai. Po priverstinio keitimo aikštėje pasirodęs Airesas Sousa sulaukė perdavimo iš Vaido Magdušausko bei pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

Artėjant pirmajai rungtynių daliai prie pabaigos labai galingą smūgį atliko F. Černychas, bet puikiai į jį sureagavo M. Bertašius, po kelių akimirkų Jonathanas Tamimi sudrebino vartų virpstą, o svečių žaidėjas V. Magdušauskas iš geros padėties į vartus nepataikė.

Po pertraukos pirmąją pavojingesnę progą sukūrė „Bangos“ ekipa, bet antrą kartą Deivido Mikelionio nuginkluoti A. Sousa nesugebėjo.

86 min. progą susikūrė žalgiriečiai, tačiau po O. Kayode smūgio apsigynė vartininkas M. Bertašius.

Dar vieną tašką iškovoję gargždiškiai jau turi 41 ir toliau užtikrintai žengia ketvirti, o „Kauno Žalgiris“ su 54 taškais – antras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją