„Lazio“ treneris Vladimiras Petkovičius per dvikovą su „Juventus“ dėl įvairių priežasčių negalės remtis net penkiais gynybos grandies žaidėjais - Andre Diasu, Abdoulay Konko, Senadu Luličiumi, Stefanu Radu ir Giuseppe Biava.

Taigi 31-erių metų lietuviui, kuris iki praėjusio turo dėl traumų nežaidė ilgiau nei metus (nuo 2012 metų vasario 16 d.), numatyta pagrindinio kairiojo gynėjo pozicija. Primename, kad M. Stankevičius „Lazio“ garbę gynė ir praėjusiame ture, kai Romos derbyje su AS „Roma“ ekipa pasirodė aikštėje po keitimo - 88 min.

Apie tai, kad M. Stankevičius šįvakar žais nuo pirmų minučių skelbia ir Italijos spauda. Vienintelė išlyga: jei V. Petkovičius nuspręstų pasikliauti tik trimis gynėjais, tačiau tai mažai tikėtina, nes varžovai - itin grėsmingi.

„Lazio“ futbolininkai su 51 tašku žengia penktoje turnyro lentelės vietoje, tuo metu čempionų titulą ginantys „Juventus“ vyrai - tvirti lyderiai. Jų sąskaitoje - 71 taškas, o antroje pozicijoje esantis „Napoli“ klubas turi 63 taškus.

„Juventus“ klubas šių metų UEFA Čempionų lygoje nužygiavo iki ketvirtfinalio, kur bendru rezultatu 0:4 (0:2, 0:2) nusileido Miuncheno „Bayern“ atstovams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)