Lietuvos rinktinės gynėjas Tomas Mikuckis oficialiai UEFA svetainei papasakojo apie mūsiškių lūkesčius prieš šį mačą.

„Rusijos rinktinės lyderiai manau yra Romanas Širokovas ir Artiomas Dziuba, kuris šį sezoną įgijo beprotišką formą. Tai - atkaklus puolėjas, savo veiksmais ir emocijomis uždegantis komandos partnerius. Taip pat patinka Olegas Šatovas. Žinoma, tokių žvaigždžių kaip (Lionelis) Messi ir Cristiano Ronaldo rusų komandoje nėra. Jų futbolininkai yra labai aukštos kvalifikacijos. Manau ši rinktinė tokio pat pajėgumo kaip ir ta, su kuria žaidėme prieš ketverius metus ir kovą baigėme lygiosiomis.

Ką artėjantį šeštadienį gali parodyti Lietuvos rinktinė? Stengsimės iškovoti pergalę. Visos komandos, kurios išeina į aikštę, siekia geriausio rezultato. Varžovas daug labiau patyręs už mus ir kelia sau kitas užduotis, nes ruošiasi Europos čempionatui. Mūsų rinktinėje visi nori atskleisti naujam treneriui (Edgarui Jankauskui - DELFI) savo geriausias savybes tam, kad galėtų įsitvirtinti sudėtyje“, - T. Mikuckį cituoja UEFA portalas.

Rungtynių Rusija - Lietuva pradžia 18.00 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)