Pasak vilniečių klubo svetainės internete, nors Umage stovyklausiantys žalgiriečiai turėjo iniciatyvą, bet įvarčius dažniau mušė varžovai. Pirmjaame kėlinyje "NK Celik" susikūrė dvi progas ir abi išnaudojo.

Po pertraukos Calumas Elliotas sušvelnino rezultatą - 50-ą minutę jis galva pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

Vilniečiai turėjo dar kelias puikia progas išlyginti rezultatą, bet atakų pabaigoje vis pritrūkdavo tikslumo. Arčiausiai tikslo buvo Raimondas Vilėniškis, kurio smūgiuotas kamuolys pataikė į skersinį. Rungtynių pabaigoje Arminas Vaskela nepasinaudojo puikia proga pelnyti įvartį - po perdavimo iš krašto jis iš kelių metrų nepataikė į vartus.

"Sugebame susikurti progų, bet pritrūksta tikslumo. Taip yra todėl, kad žaidėjai sunkiai dirba treniruotėse, - sakė VMFD "Žalgiris" komandos vyriausiasis treneris Damiras Petravičius. - Puolant komandai jau pavyksta demonstruoti žaidimą, kurio reikalauju per treniruotes. Ginantis mums vis dar trūksta koncentracijos. Pirmame kėlinyje varžovai du kartus smūgiavo į vartus ir pelnė du įvarčius. Pralaimėjome dar kartą, bet šių nesėkmių nereikia sureikšminti. Dabar mūsų pagrindinis tikslas ne rezultatai, o žaidimo kokybė".

Kontrolinėse rungtynėse "Šiaulių" vienuolikė Marijamolėje nugalėjo "Kruojos" futbolininkus

Naujajam futbolo sezonui besirengianti Šiaulių "Šiaulių" vienuolikė kontrolinėse rungtynėse Marijampolės manieže 2:1 (0:1) nugalėjo Pakruojo "Kruojos" ekipą.

Nugalėtojams pergalę lėmė vyriausių komandos žaidėjų - 34-erių Deivydo Lunskio ir metais vyresnio naujoko Mariaus Bezykornovo, įvarčiai.

Pasak šiauliečių klubo svetainės internete, M. Bezykornovas dar praėjusių metų vasarą buvo "Šiaulių" klubo akiratyje, tačiau Narvos "Trans" (Estija) komanda, kurioje jis žaidė, neleido futbolininkui nutraukti sutarties. 35-erių metų futbolininkas norėtų sužaisti dar ne vieną sezoną.

"Vis dar esu ištroškęs pergalių, todėl norėčiau rungtyniauti dar kelis sezonus. Tačiau jei matysiu, kad apleidžia jėgos ir nebespėju su jaunesniais - pasitrauksiu", - tikino futbolininkas. Pasirašęs sutartį su "Šiaulių" klubu Marius Bezykornovas neberungtyniaus Kauno "Nautaros" salės futbolo komandoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją