Vartininkas iš Lietuvos šiose rungtynėse liko ant atsarginių suolelio.

Miestiečiai įsiveržė į priekį jau 11-ą rungtynių minutę. „Barnsley“ vartininkas Luke‘as Steele‘as atlaikė Davido Silvos smūgį, tačiau kamuolys atsimušė į virpstą ir atšoko Carlosui Tevezui, kuris tiksliu smūgiu pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

Sužaidus beveik pusvalandį „Man City“ įmušė dar vieną įvartį. Po C. Tevezo perdavimo puikų smūgį atliko Aleksandaras Kolarovas. Tai dar nebuvo pabaiga, po keturių minučių C. Tevezas įspūdingai sužaidė priešininkų baudos aikštelėje ir pelnė dar vieną įvartį.

Antro kėlinio pradžioje po Samiro Nasri perdavimo savo trečiąjį įvartį pelnę C. Tevezas.

Po šio įvarčio „Barnsley“ taip pat sukūrė keletą atakų, tačiau 65 minutę „Manchester City“ įmušė penktą įvartį. Šį kartą pasižymėjo ispanas Davidas Silva.

Kitame FA taurės ketvirtfinalio mače „Wigan“ klubas svečiuose 3:0 įveikė Liverpulio „Everton“ komandą. Verta pažymėti, kad „Wigan“, kuris pirmą kartą pateko į FA taurės pusfinalį, tuos tris įvarčius pelnė per tris minutes.

FA taurės ketvirtfinalio rezultatai:

Manchester City 5 – 0 Barnsley
11‘ [1 – 0] Carlos Tevez
27‘ [2 – 0] Aleksandar Kolarov
31‘ [3 – 0] Carlos Tevez
50‘ [4 – 0] Carlos Tevez
65‘ [5 – 0] David Silva

Everton 0 – 3 Wigan
30‘ [0 – 1] Maynor Figueroa
32‘ [0 – 2] Callum McManaman
33‘ [0 – 3] Jordi Gomez

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)