Pastaruosius pirmame kėlinyje į priekį buvo išvedęs Danny Welbeckas, bet sužaidus valandą rezultatą lygino Amadas Diallo, o po 10 min. greitą ataką tiksliai užbaigė Alejandro Garnacho.

Vis dėlto netrukus argentiniečio įvartis buvo atšauktas.

Dėl to atsakingas „raudonųjų velnių“ naujokas Joshua Zirkzee, kuris nesuskubo pasitraukti iš A. Garnacho smūgio trajektorijos ir visiškai be reikalo palietė kamuolį, kai šis jau buvo ant vartų linijos. Tad olandui buvo užfiksuota nuošalė.

Negana to, penktą pridėto laiko minutę pasižymėjęs Joao Pedro išleido svečius namo tuščiomis.

Tuo metu titulą ginantis „Manchester City“ namuose 4:1 nurungė „Ipswich Town“. Tris įvarčius pelnė Erlingas Haalandas, kurio sąskaitoje – jau 4 tikslūs smūgiai per dvejas rungtynes, vieną pridėjo Kevinas De Bruyne.

Smaginosi ir Londono „Tottenham Hotspur“, savoje aikštėje 4:0 sutriuškinęs Liverpulio „Everton“. Dukart pasižymėjo Son Heung-minas.

Kituose susitikimuose Londono „Fulham“ 2:1 įveikė „Leicester City“, Londono „West Ham“ 2:0 pranoko Londono „Crystal Palace“, „Nottingham Forest“ 1:0 palaužė „Southampton“.

Paskutiniame dienos mače vicečempionas Londono „Arsenal“ svetimoje teritorijoje 2:0 nuliūdino Birmingamo „Aston Villa“. Vartų tinklą varpė Leandro Trossardas ir Thomasas Partey.