„Manchester City“ 2:0 (1:0) pranoko Menchengladbacho „Borussia” futbolininkus. Nors formaliai aikštės šeimininkai buvo vokiečiai, mačas vyko Vengrijos sostinėje Budapešte. Priežastis – COVID-19 prevencijos taisyklės, šiuo metu į Vokietiją draudžiančios atvykti svečiams iš Anglijos.

Įvarčius Mančesterio ekipai pelnė Bernardo Silva (29 min.) ir Gabrielis Jesusas (65 min.).

Tuo metu Madrido „Real” Italijoje 1:0 (0:0) pranoko Bergamo „Atalanta” futbolininkus. Vienintelį tuščiame Bergamo stadione vykusio mačo įvartį 86 min. tolimu smūgiu pelnė gynėjas Ferlandas Mendy.

Pažymėtina, kad italų padėtį jau 17 min. gerokai apsunkino rungtynių arbitras iš Vokietijos Tobias Stieleris. Pasielgęs itin principingai, jis raudoną kortelę parodė „Atalanta“ gynėjui Remo Freuleriui – tokios nuobaudos saugas iš Šveicarijos susilaukė už pražangą prieš vėliau mačo herojumi tapusį prancūzą F. Mendy.

Visgi didžiąją mačo dalį kiekybinį pranašumą turėję svečiai iš Ispanijos pasižymėti sugebėjo tik pačioje mačo pabaigoje, nors atliko net 18 smūgių vartų link (į vartų plotą skriejo 4).

Atsakomosios šių porų rungtynės vyks kovo 16-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)