Apie klubo vadovų ir R. Garasto susitikimą paskelbė žurnalistas Aurimas Budraitis „FutbolasLT“ tinklalaidėje.

„Labai keista, tokie susitikimai galėtų vykti kažkur biure, kur niekas nemato, bet tu susitinki viešbučio restorane, kur daug tų pačių futbolininkų po rungtynių nuėjo papietaut.

Tokių dalykų nenuslėpsi. Čia matė ne vienas, ne du, o dešimtys žmonių tą susitikimą. Atrodė, kad Rokas pakankamai pozityvus paliko pokalbį“, – teigė A. Budraitis.

Pats R. Garastas gyvai stadione stebėjo „Panevėžio“ rungtynes svečiuose prieš Kauno raj. „Hegelmann“ ekipą.

Svečiai iš Aukštaitijos pralaimėjo 2:4, tai – trečia paeiliui „Panevėžio“ nesėkmė. Klubas „TOPsport A lyga“ pirmenybėse su 2 taškais užima paskutinę 10-ą vietą.

R. Garastas be darbo nuo praėjusių metų pavasario. 35-erių strategas „Kauno Žalgiriui“ vadovavo nuo 2020 m. sezono pradžios ir per trejus metus kartu su klubu iškovojo du bronzos ir vieną sidabro medalį Lietuvos čempionate.

57-erių italas 2022 m. sezone su „Panevėžiu“ džiaugėsi bronza, o pernai tapo čempionu. Prieš auksinio sezono finišą „Panevėžys“ pratęsė bendradarbiavimą su G. Lettieri iki 2024 metų sezono pabaigos.


Standings provided by Sofascore

„Kauno Žalgirį“ paliko norvegas

„Kauno Žalgirio“ futbolo komanda atsisveikino su prieš sezoną ekipą papildžiusiu puolėju Kristofferiu Hovenu.

Norvegas sulaukė pasiūlymo sugrįžti rungtyniauti į Norvegiją, o susitarus dėl sąlygų, pasiekė susitarimą su „Kauno Žalgirio“ klubu dėl kontrakto nutraukimo.

Nuo atsarginių žaidėjų suolo kildavęs 27-erių futbolininkas „TOPsport A lygoje“ aikštėje spėjo pasirodyti trejose rungtynėse, per jas pasižymėti jam nepavyko.

„Kriso adaptacija Lietuvoje nebuvo tokia greita, kokios tikėjomės. Žaidėjas komandoje nepritapo, abi pusės nebuvo patenkintos esama situacija, o atsiradus galimybei Norvegijoje, žaidėjas parodė norą išvykti ir jo prašymą patenkinome“, – komentavo komandos vyr. treneris G.Stahlis.

Į Lietuvą atakuojantis žaidėjas atvyko iš Varbergo BoIS (Švedija) klubo, o prieš tai visą karjerą praleido įvairiuose Norvegijos klubuose.

Į gimtąją šalį jau grįžęs K.Hovenas praėjo medicininę patikrą ir nuo šiol rungtyniaus „Start“ klube, antroje pagal pajėgumą šalies lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)