Profesionalus futbolininkas, karjerą pradėjęs „A. C. Milan“ klube ir vėliau žaidęs aukščiausiose Anglijos bei Škotijos lygose, į Lietuvą teigia atvykstantis turėdamas aiškius lūkesčius. „Nors Lietuvoje svečiuosiuosi pirmą kartą, tačiau jaučiuosi daug žinantis apie šios šalies futbolą, o ypač apie jaunųjų talentų ugdymą. „A. C. Milan“ klubas su Lietuva bendradarbiauja jau ne pirmus metus ir esu iš savo kolegų girdėjęs labai gerų atsiliepimų apie čia besitreniruojančius vaikus. „A. C. Milan“ klube yra žinoma, kad net 6 metų vaikai iš Lietuvos yra išskirtinai koordinuoti, o tai yra esminis pagrindas, ugdant ateities futbolo talentus“, – pasakoja P. Billio.

Buvęs Škotijos „Aberdeen“ ir „Dundee“ komandų saugas taip pat atskleidė pagrindinius į Lietuvą iš Italijos atvykstančios delegacijos tikslus. „Mano ir visos trenerių komandos esminė užduotis Lietuvoje – perteikti itališko futbolo paslaptis jauniesiems talentams. „A. C. Milan“ klubas per kelis dešimtmečius yra ištobulinęs išskirtinę vaikų ugdymo metodiką, kurią atsakingai galiu pavadinti esančia viena geriausių pasaulyje. Kitas, ne ką mažesnis mūsų tikslas – įdėmiai stebėti individualių vaikų pasirodymą stovyklos metu, kadangi pasibaigus stovyklai pačius talentingiausius galime pakviesti atvykti į Milane vykstantį „A. C. Milan“ pasaulinį vaikų futbolo turnyrą“.

Anot Patrizio Billio, „A. C. Milan“ futbolo stovyklose dalyvauti gali tiek pirmuosius žingsnius futbole žengiantys, tiek jau ilgiau sportuojantys jaunieji futbolininkai. „A. C. Milan“ stovyklose dalyvauja vaikai nuo šešerių iki septyniolikos metų. Vaikai stovyklos metu yra paskirstomi tiek pagal amžių, tiek pagal sugebėjimus, tad šis stovyklos formatas tinka skirtingus įgūdžius turintiems vaikams“, – sako techninis direktorius iš Italijos.

Daugiau informacijos apie stovyklą: www.tfamilanas.lt

Apie stovyklą:

„A. C. Milan“ dienos jaunimo vasaros stovyklos (trunkančios kasdien nuo 9:00 iki 18:00) yra oficialios futbolo klubo „A. C. Milan“ rengiamos stovyklos, kurios apima Italiją bei daugiau negu 30 šalių visame pasaulyje. Stovyklos yra skirtos skirtingus futbolo įgūdžius turintiems berniukams ir mergaitėms nuo 6 iki 17 metų. Stovyklos metu vaikams anglų kalbos pamokas veda COTEM Language Training Solutions dėstytojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)