Josepo Guardiolos auklėtiniai namuose tenkinosi tik lygiosiomis 1:1 (1:0) su viena turnyro autsaiderių Liverpulio „Everton“ ekipa.

Miestiečiai pirmo kėlinio viduryje, 24 minutę, išsiveržė į priekį, kai po tikslaus Riyado Mahrezo perdavimo pasižymėjo Erlingas Haalandas, tačiau 64 min. kamuolį aikštės viduryje užvaldęs svečių saugas Demarai'us Gray'us išmaudė net kelis oponentus ir technišku smūgiu į tolimą viršutinį vartų kampą išlygino rezultatą.

Nors prie pagrindinio mačo laiko buvo pridėta daugiau nei 12 minučių, čempionės titulą ginančiai „Man City“ (36 tšk.) komandai pergalės išplėšti nepavyko: tiksint paskutinėms sekundėms puikios progos neišnaudojo Rodri, iš kelių metrų galva nepataikęs į vartų plotą.

Taškus barstė ir trečioje vietoje žengiantis „Newcastle United“ klubas (34 tšk.), kuris savo stadione sužaidė be įvarčių 0:0 (0:0) su „Leeds United“.

Tai – tikra dovana dabartiniam lyderiui Londono „Arsenal“ (43 tšk.), kuris šiame ture išvykoje susitiko su „Brighton&Hove Albion“ kolektyvu ir pranoko pastarįąjį 4:2 (2:0).

Nugalėtojams po įvartį parūpino Bukayo Saka (2 min.), Martinas Odegaardas (39 min.), Eddie Nketiah (47 min.) ir Gabrielis Martinelli (71 min.).

Taigi įspūdingai šį sezoną taškus renkantys Kanonieriai nuo artimiausių persekiotojų atitrūko jau 7 taškais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją