Xin Duanas yra „Liaoning Shenyang“ komandos treneris, kuri praėjusį sekmadienį 4:0 pralaimėjo „Nanjing City“ futbolininkams. Rezultatas iki ilgosios pertraukos buvo 1:0, rungtynės dar buvo pusiausvyroje, tačiau savo komandą į blogesnę padėtį prieš petrauką pastatė pats treneris.

Jis buvo labai nepatenkintas pirmo kėlinio pabaigoje skirtu 11 metrų baudiniu į jo komandos vartus. Jis protestavo teisėjo sprendimui ir net susikivirčijo su juo akis į akį.

Galiausiai, praėjus šešioms minutėms po kėlinio pagrindinio laiko (pridėtos buvo tik dvi minutės) arbitras nusprendė, jog trenerio emocijos per ilgai liejasi pro kraštus, tad parodė šiam raudoną kortelę. Xin Duanas tokios įvykių eigos netoleravo ir smogė teisėjui Chen Hao.

Praėjus keletui minučių po gana įtemptos situacijos 62-ejų metų treneris apalpo ir buvo išgabentas į ligoninę. Trenerio sveikata greitai atsistatė, jis grįžo į savo komandos viešbutį ir atsiprašė už sukeltą chaosą.

„Po rungtynių, mūsų komandos administracija susisiekė su treneriu Xin Duanu ir jis kartu su visa likusia komanda suvokia, kokia didelė klaida buvo padaryta. Mes suvokiame situacijos rimtumą ir nuoširdžiai atsiprašome už trenerio neracionalias emocijas“, – rašė komanda socialiniuose tinkluose.

Kinijos futbolo federacija komentuoti situaciją atsisakė ir dar niekaip nereagavo į įvykį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją