Pirmadienį naujuoju „United“ sporto direktoriumi paskirtas Danas Ashworthas teigė, kad klubo administracija pasiekė aiškų sprendimą manydami, jog E. ten Hagas vis dar yra tinkamiausias žmogus vyr. trenerio pozicijai.

„Du trofėjai per paskutinius du sezonus. Erikas (ten Hagas) pas mus darkart įrodė, kad yra vienas pastoviausių ir sėkmingiausių strategų visoje Europoje, – BBC citavo D. Ashworthą. – Praėjęs sezonas parodė, kad komanda turi, kur tobulėti, tačiau ši grupė žaidėjų bei trenerių štabas pademonstravo, kad gali laimėti aukščiausiame lygyje.“

Verta paminėti, jog „Raudonieji Velniai“ dairėsi aplink trenerių rinką ir net turėjo kontaktą su keletu kandidatų, tačiau galiausiai nusprendė, kad pasiliks Amsterdamo „Ajax“ klube pasižymėjusį trenerį.

„Be galo džiaugiuosi, kad pasiekėme susitarimą su klubu ir toliau bendradarbiausime, – teigė pats E. ten Hagas. – Per paskutinius du metus pasiekėme daug ir stipriai patobulėjome, tačiau liko dar daug sunkaus darbo. Mes turime sugrįžti į tą lygį, kurio tikimasi iš „Man Utd“. Turime nuolat varžytis dėl svarbiausių Anglijos bei Europos titulų.“

Per savo laiką Mančesteryje olandas 2023 m. iškovojo Anglijos lygos taurę ir 2024 m. į viršų kėlė FA taurę. Praėjusiame „Premier“ lygos sezone „Raudonieji Velniai“ su 60 taškų liko 8-oje vietoje, o tai – vienas blogiausių rezultatų klubo istorijoje.