Nors šeimininkai buvo aktyvesni ir pasižymėjo pirmieji, kai 45 minutę puikiu tolimu šūviu į viršutinį vartų kampą pasižymėjo Scottas McTominay, jiems pergalės iškovoti nepavyko.

Antro kėlinio pradžioje, 58 min. varžovų gynėjų klaida pasinaudojęs Pierre'as-Emerickas Aubameyangas iššoko vienas prieš vartininką Davidą de Gea ir pergudravo jį – lygiosios 1:1 (1:0). Nors linijos teisėjas pakėlė nuošalės vėliavėlę, VAR sistema parodė, kad jis buvo neteisus, nes įvartis – legalus.

„Man United“ su 9 taškais po 7 turų žengia tik 10-oje turnyro lentelės vietoje ir tai yra prasčiausias komandos startas per 30 metų: pastarąjį kartą po tiek turų vienženklį taškų kraitį mančesteriečiai turėjo dar 1989-1990 m. sezone, kai galiausiai užėmė tik 13-ą vietą.

„Arsenal“ futbolininkai su 12 taškų – šiuo metu ketvirti.

Čempionate pirmauja FC „Liverpool“ su 21 tašku ir „Manchester City“, surinkęs 16 taškų. Dviem mažiau, 14 taškų – „Leicester City“ sąskaitoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)