Šeštadienį „aristokratai“ namuose 2:0 eliminavo iš FA taurės „Nottingham“ futbolininkus. C. Fabregasui šiame mače buvo patikėtas kapitono raištis ir 11 metrų baudinys 30-ąją minutę, kurio futbolininkui realizuoti nepavyko.

„Chelsea“ pergalę antrajame kėlinyje užtikrino kito ispano Alvaro Morata du įvarčiai, o C. Fabregas 86-ąją minutę buvo pakeistas. „Mėlynųjų“ sirgaliai plojo atsistoję, o emocingai su jais atsisveikinęs saugas susigraudino.

Pasak pranešimų spaudoje, šį sezoną vietą pagrindinėje „Chelsea“ sudėtyje praradęs ir tik 6 kartus aikštėje pasirodęs C. Fabregas netrukus taps „Monaco“ žaidėju bei pasirašys su šia ekipa trejų metų sutartį.

31-erių futbolininkas taps savo gero bičiulio Thierry Henry auklėtiniu ir mėgins padėti išgelbėti priešpaskutinę vietą užimantį „Monaco“ klubą nuo iškritimo iš „Ligue 1“ čempionato.

Anksčiau Londono „Arsenal“ ir „Barcelona“ garbę gynęs C. Fabregas į „Chelsea“ atvyko 2014 metais. Įmušęs 22 įvarčius ir atlikęs 57 rezultatyvius perdavimus jis padėjo Londono komandai dukart triumfuoti „Premier“ lygoje ir po kartą iškovoti FA bei Anglijos lygos taures.

Skelbiama, jog Th. Henry į Monaką nori pasikviesti ir dar vieną gerai pažįstamą futbolininką – buvusį Madrido „Real“ gynėją Pepe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)