„Roma“ ir „Inter“ klubų akistatoje pergalingą įvartį 60-ąją minutę pelnė argentinietis Lautaro Martinezas. Nors buvo įmuštas tik vienas įvartis, rungtynėse netrūko veiksmo ir pavojingų progų, o tarp jų – galingas Henrikho Mkhitaryano smūgis į skersinį pirmajame kėlinyje. Abu vartininkai šiame mače turėjo nemažai darbo, kadangi „Inter“ atliko 6 smūgius į vartų plotą, o „Roma“ – 3.

Kovoje tarp „Torino“ ir „Cagliari“ komandų progos buvo efektyviau naudojamos. Pirmasis įvartis krito į Turino komandos vartus, kai saugas Nicolasas Viola 38-ąją minutę spurdino vartų tinklą. „Torino“ atsitiesė vos po 3 minučių, kai rezultatą išlygino Antonio Sanabria, o antrajame kėlinyje „Torino“ rezultatą persvėrė savo naudai – 55-ą minutę pasižymėjo lenkas Karolas Linetty.

74-ą minutę pasižymėjo Jose Luisas Pamino ir rezultatas vėl buvo lygus. Po įvarčio iškart į aikštę žengė Gvidas Gineitis, tačiau jis nepajėgė „Torino“ klubui išsaugoti taškų, kadangi 78-ąją minutę gynėjas Saulis Coco nukreipė kamuolį į savo vartus ir leido Kaljario futbolininkams pasiimti visus 3 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją