Ketvirtą vietą praėjusiame sezone užėmę Diego Simeone auklėtiniai žaidė svečiuose ir jau pirmame kėlinyje dukart lygino rezultatą.

Į Arnaut Danjumos bei Koke įvartį į savus vartus tiksliais smūgiais atsakė Marcosas Llorente ir naujokas Alexanderis Sorlothas.

Po pertraukos rezultatas nebekito – sezoną komandos pradėjo lygiosiomis 2:2.

Šiame mače su „Atletico“ marškinėliais taip pat debiutavo tokie futbolininkai kaip Robinas Le Normandas ir Julianas Alvarezas.

Kitose rungtynėse susidūrė dvi po pertraukos į aukščiausią divizioną grįžusios ekipos. „Valladolid“ po vienintelio Raulio Moro įvarčio namuose 1:0 pranoko Barselonos „Espanyol“.

Italijos pirmenybėse triuškinančias pergales skynė favoritai.

Turino „Juventus“ savoje teritorijoje 3:0 sudorojo „Como“ futbolininkus. Pasižymėjo Samuelis Mbangula, Timothy Weah ir Andrea Cambiaso.

Dar dažniau varžovų vartų tinklą varpė Bergamo „Atalanta“, išvykoje 4:0 nepasigailėjusi „Lecce“ komandos. Po du įvarčius pelnė Mateo Retegui ir Marco Brescianini.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją