Šeimininkai pasižymėjo jau pirmosios atakos metu, kai po Manto Kuklio perdavimo įvartį galva pelnė Rolandas Baravykas. 11-ąją minutę buvo atliktas dar vienas perdavimas iš kairiojo krašto – tada galva kamuolį į vartų tinklą nukreipė M. Kuklys.

Iki pertraukos marijampoliečiai išsiskyrė tik nepavojingu Žygimanto Baltrūno smūgiu į vartų plotą, kitoje aikštės pusėje Giedrius Zenkevičius darbo turėjo kiek daugiau. Situacija po pertraukos pasikeitė – svečiai perėmė iniciatyvą.

56-ąją minutę Marijampolės klubui pavyko sušvelninti rezultatą, kai Tautvydo Burdzilausko uždirbtą baudinį realizavo Steve’as Lawsonas. „Sūduva“ turėjo ne vieną gerą progą atstatyti pusiausvyrą, dėkingiausia galimybė priklausė Rokui Filipavičiui, kuris prie pat vartų gerai nepataikė į kamuolį.

Svečių strategas Dovydas Lastauskas į kovą po daugiau nei pusmečio pertraukos metė traumą išsigydžiusį Aivarą Emsį, savo ruožtu, taip pat po keitimo pasirodęs Eligijus Jankauskas greitos atakos metu į vartų plotą nepataikė.

39 taškus turintys šiauliečiai tvirčiau jaučiasi 5-oje vietoje, „Sūduva“ turi 33 taškus bei žengia devinta, lenkdama tašku mažiau turintį Telšių „Džiugą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją