Verta paminėti, kad N. Tokičiui Lietuvos futbolas nėra visiškai svetimas. Praėjusių metų sezone, kuomet Vilniaus „Žalgirį“ treniravo kroatas Damiras Petravičius, puolėjas tik per plauką neatsidūrė sostinės komandos sudėtyje.

„Pirmas įspūdis atvykus į Lietuvą - daug sniego (šypsosi). Šiaip viskas gerai. Klubas apgyvendino gerame viešbutyje. Kol kas viskas nauja, bet manau viskas bus gerai. Po pirmos treniruotės matosi, kad komanda jauna. Patiko pats treniruotės pobūdis, nors tai buvo ir fizinio parengimo treniruotė. Laukiu treniruotės lauke, kuomet galėsime treniruotis su kamuoliais.

Kol kas dar nespėjau gerai susipažinti su visais komandos nariais, persimečiau keletą frazių su kitais kroatais ir su Leonidu (Mušnikovu aut. past.). Dar neturėjau tam pakankamai laiko. Pernai vos neatsidūriau „Žalgiryje“, tačiau dėl tam tikrų aplinkybių nepasirašiau kontrakto ir karjerą tęsiau Kroatijos aukščiausioje lygoje. Tikiuosi gauti laiko žaisti artimiausiose draugiškose rungtynėse ir pamėginti įrodyti savo vertę“, - po pirmos treniruotės N. Tokičius pasidalino savo įspūdžiais.

Vasario 20 d. FC „Šiauliai“ išvyksta į Tauragę, kur su vietos „Tauro“ komanda sužais šeštas kontrolines rungtynes pasirengimo etape. Šiose rungtynėse komandos treneriai išmėgins naujo puolėjo iš Kroatijos N. Tokičiaus galymybes aikštelėje. Kol kas pasirengimo etape „Šiauliai“ yra iškovoję vieną pergalę. Marijampolėje buvo įveikta Alytaus „Dainava“ rezultatu 2:0.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)