Puikų žaidimą Europos čempionate demonstruojantį L. Yamalį lydi daugybė prognozių, kur ir kaip gali pakrypti jo karjera.

Iki 2026 metų sutartį su „Barcelona“ turintis futbolininkas, anot „Mundo Deportivo“, pateko į PSG taikiklį. Paryžiaus klubas ieško, kas galėtų pakeisti superžvaigždę Kylianą Mbappe, kuris pasibaigus sutarčiai šią vasarą persikėlė į Madrido „Real“.

Prancūzijos čempionai už jaunąjį ispanų talentą yra pasirengę pakloti 250 mln. eurų išpirką. Jei toks sandėris įvyktų, tai būtų naujasis pasaulio rekordas. 2017 metais PSG už Neymarą Barselonos klubui sumokėjo 222 mln. eurų išpirką.

Tiesa, „Barcelona“ tvirtina, kad L. Yamalis nebus parduodamas. Teigiama, kad dar šių metų kovą „Barcelona“ prezidentas Joanas Laporta atmetė 200 mln. eurų PSG pasiūlymą. Net ir nesulaukusi 2026 metų „Barcelona“ sieks iš anksto pratęsti sutartį su L. Yamaliu iki 2031 metų.

Jaunasis talentas jau būdamas 15 metų debiutavo pagrindinėje „Barcos“ komandoje.

Visas tris pergales grupių etape iškovojusi Ispanijos rinktinė sekmadienį Europos čempionato aštuntfinalyje žais su Sakartvelo nacionaline ekipa.