R. Koemano sąskaitą turėtų papildyti 10 milijonų svarų sterlingų (11,83 mln. Eur) siekianti kompensacija už nutrauktą sutartį su klubu.

„La Liga“ turnyro lentelėje „Barcelona“ kol kas lieka 9-oje pozicijoje (15 taškų), tačiau gali nugarmėti dar žemiau, kai turo rungtynes sužais visi konkurentai.

„Barcelona“ stringa ir Čempionų lygoje: E grupėje per trejas rungtynes katalonų klubas laimėjo tik kartą ir patyrė dvi nesėkmes.

Skelbiama, jog Nyderlandų futbolo specialistą pakeisti gali kita „Barcelonos“ klubo legenda Xavi.

Šiuo metu 41-erių strategas dirba Katare „Al-Sadd“ klube, su kuriuo turi iki 2023 metų galiojančią sutartį.

Kiek anksčiau savo sutartyje su Kataro klubu Xavi turėjo sutartyje „Barcelonos“ punktą, pagal kurį pasiūlymą iš katalonų gavęs futbolo specialistas būtų be kompensacijos paleidžiamas į Barseloną. Praėjusią gegužę atnaujinus sutartį šios sąlygos neliko. Tačiau tikimasi, jog Kataro klubas nesudarys kliūčių futbolo specialistui grįžti į Barseloną, nes žino, jog tai Xavi svajonė vadovauti savo buvusiai komandai, skelbia „The Times“.

Xavi „Barcelona“ maršinėlius vilkėjo beveik du dešimtmečius – 1998-2015 metais.

Nuo 2015 metų saugas persikėlė į Katarą, kuriame 2019 metais užbaigė savo profesionalo karjerą ir iškart ėmė vadovauti „Al Sadd“ ekipai.

Pranešama, jog „Barcelona“ vaduojasi iš 1 milijardą svarų sterlingų siekiančių skolų.

Ronaldas Koemanas "Barcelona" klube

Su katalonų klubu R. Koemanas praėjusiame sezone iškovojo „Copa del Rey“ titulą, o Ispanijos čempionate užėmė 3-ią vietą.

Ketvirtadienį popiet „Barcelona“ paskelbė, kad laikinai pagrindinei komandai vadovaus „Barcelona B“ strategas Sergi Barjuanas. Jis pakeis atleistą Ronaldą Koemaną, kol klubas suras naują vyriausiąjį trenerį.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)