25-erių puolėjas jau kelis metus buvo siejamas su „karališkuoju“ klubu, tačiau sunkumai nutraukiant įsipareigojimus su Paryžiaus „Saint-Germain“ neleido perėjimui įvykti. Galiausiai, pasibaigus kontraktui su Prancūzijos grandais, K. Mbappe pasirašė penkerių metų kontraktą su „Real“.

Pristatyme, kuris priminė 2009 metais pasaulį sudrebinusį Cristiano Ronaldo atvykimą į Madridą, sudalyvavo legendinis „Real“ futbolininkas bei treneris Zinedine’as Zidane’as, įžanginę kalbą rėžė klubo prezidentas Florentino Perezas, o iš tribūnų Prancūzijos rinktinės puolėją palaikė jo šeima.

Kylianas Mbappe su Zinedine'u Zidane'u, Florentino Perezu ir Pirre

Nepaisant to, koks iškilmingas buvo momentas, K. Mbappe pademonstravo savo užsienio kalbų žinias ir klubo sirgaliams prisistatė ispaniškai.

„Būti čia yra neįtikėtina, – sakė buvęs PSG kapitonas. – Begalę naktų svajojau žaisti Madrido „Real“ gretose ir ši svajonė pagaliau išsipildys. Jaučiuosi labai laimingas. Dėkoju F. Perezui, kuris rodė pasitikėjimą manimi nuo pat pirmųjų dienų. Atvykti čia buvo nelengva.

Dėkoju visiems, kurie dirbo ties tuo. Tai buvo sunku, bet mes tai padarėme – dabar esu „Real“ atstovas. Matau savo šeimą, kuri atrodo labai laiminga, matau verkiančią mamą. Tai nuostabi diena mano gyvenime. Visa tai man reiškia labai daug.“

Prisistatymą K. Mbappe užbaigė simboliniu šūkiu „Hala Madrid“. Prancūzas žais 9 numeriu pažymėtais marškinėliais. Sau įprastą 10-ą numerį jis paliko komandos draugui Luka Modričiui, kuriam K. Mbappe teigė jaučiąs „didžiulę pagarbą“.

Pirmos „Real“ kontrolinės rungtynės – rugpjūčio 1-ą dieną prieš „AC Milan“ futbolininkus.