„TransInvest“ svečiuose 0:2 nusileido „Mlada Boleslav“ kolektyvui.

Sužaidus beveik pusvalandį pirmasis įvartis krito po ypač grubios vartininko klaidos: kamuolį nepavojingoje situacijoje gaudęs vartininkas Stefanas Čupičius jį paleido ir tuo pasinaudojo Tomašas Landra: čekui beliko jį nukreipti į tuščius vartus.

Vartininko Stefano Čupičiaus klaida

38-ą minutę šeimininkai dvigubino rezultatą po greitos ir tikslios atakos, kurios smaigalyje atsidūręs Vasilis Kušėjus užtikrintai nuginklavo „Transinvest“ vartininką iš Serbijos.

Tiesa, pačioje rungtynių pabaigoje svečiai iš Lietuvos turėjo auksinę progą: vienas prieš vartus atsidūręs brazilas Guilherme Piresas suklaidino vartininką, tačiau kiek iš aštraus kampo kamuolio į tuščius vartus nepavyko. Netrukus arbitras paskelbė dvikovos pabaigą.

Atsakomoji ekipų akistata vyks po kitą ketvirtadienį 19 val. Vilniaus LFF stadione.

Rezultatas

„Mlada Boleslav“ 2 – 0 „Transinvest“

27’ [1:0] Tomas Ladra

38’ [2:0] Vasilis Kusejus

Šiuo metu Vilniaus rajono atstovai A lygoje žingsniuoja tik aštunti ir vos dviem taškais lenkia paskutinėje vietoje esantį „Panevėžį“.

„Kai susigros ansamblis, grosime garsiai“, – prieš mačą pareiškė strategas Aurimas Tamaliūnas, turėdamas omenyje nemažą būrį naujokų, kurie pastaruoju metu papildė komandos gretas. Paskutinieji jų – puolėjai iš Brazilijos Guilherme Piresas Carvalho ir Nigerijos Chidera Henry Nwoga.

„Mlada Boleslav“ futbolininkai pernai Čekijoje finišavo penkti, o šiemet tik ką pradėjo naująjį sezoną.

Šios poros nugalėtojai trečiajame kvalifikacijos etape susitiks su Beer Ševos „Hapoel“ iš Izraelio arba su Varnos „Černo More“ iš Bulgarijos.