Prieš 2021-2022 m. „Serie A“ 1-ojo turo rungtynes su „Udinese“ Allegri pareiškė, kad C. Ronaldo jam asmeniškai patvirtino, jog lieka komandoje. „Cristiano visą laiką sunkiai ir sąžiningai dirbo treniruotėse ir nei karto neužsiminė apie norą palikti „Juventus“. Galiausiai jis man pats pasakė, kad sezoną pradės ir užbaigs su „Juventus“, tad daugiau klausimų šia tema nebeliko“, – patikino M. Allegri.

2018 m. iš Madrido „Real“ į Turino „Juventus“ ekipą persikėlęs 36 metų futbolininkas šią vasarą tapo gandų objektu. Žiniasklaidoje C. Ronaldo buvo siejamas su „Manchester United“ ir Madrido „Real“ ekipomis, taip pat buvo kalbama ir apie galimą jo persikėlimą į „Paris Saint-Germain“.

Ilgai tylėjęs futbolininkas galiausiai savo Instagram paskyroje pareiškė, kad šiuo metu jo visas dėmesys skirtas pasirengimui artėjančiam „Serie A“ sezonui.

C. Ronaldo sutartis su „Juventus“ galioja iki 2022 m. birželio mėn. Per tris sezonus Italijos čempionate portugalas sužaidė 97 rungtynes ir pelnė 81 įvartį. Iš viso „Juventus“ gretose C. Ronaldo sužaidė 133 rungtynes ir įmušė 101 įvartį.

Su „Juventus“ C. Ronaldo 2019 ir 2020 m. tapo Italijos čempionu, taip pat du kartus iškovojo šalies Supertaurę, o praėjusiame sezone padėjo triumfuoti Italijos taurės turnyre.

Tiesa, pernai Turino ekipai nepavyko apginti Italijos čempionų titulo. Po devynių pergalingų sezonų iš eilės, „Juventus“ buvo priverstas užleisti sostą Milano „Inter“ ekipai, o galutinėje rikiuotėje užėmė tik 4 vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)