Įspūdingai H grupės rungtynėse Belgijoje atsitiesė ir pirmuosius tris taškus iškovojo Donecko „Šachtar“ futbolininkai iš Ukrainos, kurie 3:2 (0:2) įveikė vietos „Antwerp“ ekipą.

Po pirmojo kėlinio šeimininkai pirmavo dviem įvarčiais, tačiau ukrainiečių tai nesugniuždė: po didžiosios pertraukos jie atsakė trimis tiksliais savo šūviais ir išplėšė itin saldžią pergalę.

Dublį atliko puolėjas Danylo Sikanas (48 ir 76 min.), sykį (71 min.) pasižymėjo Jaroslavas Rakickis.

„Antwerp“ dar galėjo išplėšti lygiąsias, bet 90+7 min. 11 metrų baudinio nerealizavo į vartus nepataikęs Toby Alderweireldas.

Šioje grupėje dar grumiasi „Barcelona“ ir „Porto“.


Sunkia pergale džiaugėsi ir Madrido „Atletico“ vyrai, kurie E grupės mače namuose 3:2 (2:2) palaužė Roterdamo „Feyenoord“.

Du kartus (0:1 ir 1:2) atsilikusius Diego Simeones auklėtinius gelbėjo du Alvaro Moratos (12 ir 47 min.) ir vienas Antoine'o Griezmanno (45+4 min.) įvartis.

Šioje grupėje dar varžosi Romos „Lazio“ ir Glazgo „Celtic“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją