Turnyro startas pažymėtas žvaigždžių įvarčiais – ypatingą pasiekimą užfiksavo Portugalijos legenda Cristiano Ronaldo, padėjęs savo šalies rinktinei namie 2:1 nugalėti Kroatiją.

39-erių portugalui tai buvo jubiliejinis 900-asis įvartis per profesionalo karjerą.

Įdomu, jog abu likusius mačo įvarčius pelnė gynėjas Diogo Dalot: vieną į varžovų, o kitą į savus vartus.

Įvartį mušė ir dar viena Europos futbolo superžvaigždė Robertas Lewandowskis, o jo vedama Lenkija svečiuose 3:2 per pridėtą laiką dramatiškai palaužė Škotiją.

Blankiai startavo dabartiniai UEFA Tautų lygos čempionai bei Europos čempionato laimėtojai ispanai. Jie išvykoje 0:0 sužaidė su serbais.

Kitose A diviziono rungtynėse Danija 2:0 susitvarkė su Šveicarija. C divizione Švedija 3:1 įveikė Azerbaidžaną, Slovakija 1:0 nugalėjo Estiją, Šiaurės Airija 2:0 laimėjo prieš Liuksemburgą, o Bulgarija ir Baltarusija sužaidė 0:0.

Istorinis rezultatas užfiksuotas D divizione, kur nykštukinių valstybių mūšyje San Marinas 1:0 pranoko Lichtenšteiną. Tai yra pirmoji šios šalies futbolo rinktinės pergalė oficialiose rungtynėse per visą istoriją.

Iki šiol per visą istoriją, nuo 1990 metų, San Marinas iš viso buvo sužaidęs 205 mačus, iš kurių buvo laimėjęs vieną vienintelį – dar 2004 metais vykusį draugišką susitikimą su tuo pačiu Lichtenšteinu.

Nuo šiol San Marino sąskaitoje yra 2 pergalės, 10 lygiųjų ir 194 pralaimėjimai.

FIFA reitinge San Marinas užima paskutinę, 210-ąją vietą.