Trečiame „TopSport A lygos“ ture titulą ginantys panevėžiečiai išvykoje 0:1 nusileido Marijampolės „Sūduvai“ ir toliau liko ne tik be pergalių, bet ir be įvarčių.

Tiksint aštuntai pridėto antro kėlinio laiko minutei aukštaičius parbloškė latvio Aivaro Emsio įvartis, pelnytas nuo 11 metrų žymos.

Ginčytinas baudinys buvo skirtas po vaizdo peržiūros įžvelgus juodkalniečio Jovano Čadženovičiaus pražangą savoje baudos aikštelėje.

„Ką aš galiu pasakyti? Tai buvo lygios rungtynės, 50 procentų prieš 50. Nė viena komanda nedominavo ir nesukūrė labai gerų progų. Mes pralaimėjome dėl vienos klaidos, dėl to baudinio, kai žaidėjas neturėjo jokių šansų pasiekti kamuolį, kuris buvo už 20 metrų. Kai į tavo vartus paskiria tokį baudinį, tu nebegali nieko padaryti“, – dėl teisėjų sprendimo gūžčiojo pečiais „Panevėžio“ treneris Gino Lettieri.

Paklaustas, kodėl jo auklėtiniai per 360 gryno žaidimo minučių (trijuose A lygos mačuose ir LFF Supertaurės susitikime) niekaip nepralaužė varžovų gynybos, G. Lettieri turėjo tam paaiškinimą.

„Būtų geriau, jei žaistume šiek tiek greičiau ir bėgtume daugiau, tuomet atsirastų daugiau progų. O gynyboje žaidžiame labai gerai, bet puolime šiuo metu turime labai daug problemų.

Palyginti su praėjusiais metais, mes praradome daug puolimo grandies žaidėjų – Sebastiano Rincono, Chafiko Tigroudjos, Ariagnerio Smitho. Dėl to mums nėra lengva. Esame čia, Lietuvoje, o ne Vokietijoje ar Italijoje. O kai netenki geriausiu žaidėjų priekyje, susidūri su rimtomis problemomis“, – sakė italų spcialistas.

Turnyro lentelės viršuje žengia Vilniaus „Žalgiris“ su 7 taškais. „Sūduva“ ir Telšių „Džiugas“ turi po 5 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją